fbpx

A FIAT bemutatja az új Fiat 600 hibridet 

Ön jelenleg itt van: Schneider Autóház>Hrek>Hírek>A FIAT bemutatja az új Fiat 600 hibridet 
Facebook
Twitter
LinkedIn

A Hybrid egy intelligens és felhasználóbarát megoldás, amely egyre növekvő keresletet jelent az ügyfelek részéről. Valójában az új 600-as örömét kínáljuk benne „P2” hibrid csomagban. 

A hibrid hajtáslánc két felszereltségi szinten kerül piacra: az új Fiat 600 Hybrid La Prima, a legexkluzívabb változat és az új Fiat 600 Hybrid, a leginkább hozzáférhető változat.

A jármű zökkenőmentes vezetést és utazást biztosít a belső égésű motor és a villanymotor közötti csendes és hatékony átmenetet biztosító önindítónak köszönhetően.

Az „extra” elektromos erő növeli a rugalmasságot alacsony fordulatszámon és vezetés közben csendes indítást és gyors reakciót biztosítva a vezetőnek, átlátható és gyors átmenetekkel. Ezen túlmenően ez a technológia lehetővé teszi az energia visszanyerését, amikor a jármű lassul. Normál vezetési körülmények között a motort úgy tervezték, hogy optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást és akár 15%-os CO2-kibocsátást takarítson meg egy tiszta ICE motorhoz képest az automata sebességváltóval. Mindemellett a zseniális új Fiat 600 Hybrid mindössze 11* másodperc alatt gyorsul 100 km/órára és gyakorlatilag azonnali nyomatékleadást biztosít az e-motornak köszönhetően. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ajánlatunk

Flottakedvezmény

Akár egyetlen cégautó vásárlása esetén is! Válassza a boldog hibrid autózást a mindennapokban, most kedvező finanszírozással! Ismerje meg kedvenc modelljeinket! […]

Részletek