fbpx

Tovább bővül a szolgáltatások köre Pécsett a Schneider Csoportnál

Tovább bővül a szolgáltatások köre Pécsett a Schneider Csoportnál

A Schneider Csoport – nem utolsó sorban az elégedett ügyfelek jóvoltából – a Dunántúli régió kiemelt autóipari szereplője.
A hatékony ügyfélkörbővítés, a minden igény kielégítésére törekvő autómárka-, és modellkínálat, valamint a céltudatos infrastrukturális fejlesztések mind-mind a cég több mint harmincéves tapasztalatának sikeres elemei.

Újdonságok – az idei évben is

A BMW-autószalon felett – a Mazda-, és Volvo-szalonnal szemközt – immár befejező szakaszához érkező építkezés ad majd otthont a kifejezetten jelentős kapacitásúra tervezett Kerékcentrumnak, illetve a vele egy komplexumot képező automata mosónak és a műszaki vizsgasornak. Ez utóbbinál a cég munkatársainak feladata az eredetvizsgálat, valamint a személy- és tehergépjárművek műszaki vizsgáztatása.
Az új Kerékcentrum feladata kettős: az alsó szint a kerékcserék és javítások színtere, míg az emeletet az ún. Gumihotel foglalja el, ahol 1023 – téli, vagy nyári garnitúra – kereket tárolhatnak az ügyfelek.
Az új épület enetrgiaszükségletének nagy részét a 10 kWp-os napelemes rendszer biztosítja. Mindezeken felül a beruházás fontos elemének tekinthetők az ügyfelek adatainak biztonságos és diszkrét tárolását garantáló informatikai fejlesztések is, mint például a felhőszolgáltatás.
A beruházás a GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázati támogatás segítségével valósul meg, melynek eredményeképpen a Schneider Csoport – márkakereskedéseinek ügyfelein kívül – a jövőben egy merőben új ügyfélkört is kiszolgálhat.

Ne maradjon le a legjobb ajánlatainkról!

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesítjük aktuális ajánlatainkról, híreinkről.