fbpx

Ózongenerátoros fertőtlenítés.

Tegye tisztábbá a levegőt utasterében környezetkímélő módon.

Tiszta és kórokozó mentes levegőt szeretne az autójába?

Ózongenerátoros tisztításunkkal űzze ki a vírusokat, baktériumokat, kellemetlen szagokat járművéből környezetbarát módon!

Az ózonkezelés napjainkban már egy elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Vegyszermentes, az emberi egészségre káros anyagokat nem tartalmaz. Kifogástalan léghigiéniát tudunk vele elérni gyorsan, hatékonyan.

Az ózongáz, mely segítségével a folyamat létrejön az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer eredményesebb, és 3000-szer gyorsabb, mint a klór.

Az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt, ezáltal teljesen vegyszermentes, csekély idő alatt magától tiszta oxigénné bomlik és megtörténik a fertőtlenítés.

A folyamat hatalmas előnye, hogy azokat a felületeket is eléri, amelyek szinte elérhetetlennek tűnnek, és vegyszerrel nem lehet hozzájuk férni. Eljut az autó minden apró szegletébe, résbe, kárpitba, szövetbe, úgy, hogy közben nem roncsolja sem az utastér elemeit, sem az emberi szervezetet, továbbá teljesen szagtalan.

Időpontkérés