fbpx

Töltsön okosan otthonában vagy vállalkozásánál

Ön jelenleg itt van: Schneider Autóház>Hrek>Hírek>Töltsön okosan otthonában vagy vállalkozásánál
Facebook
Twitter
LinkedIn

A BMW elektromos modelljeivel az emissziómentes közlekedés a mindennapok természetes részévé válik. Ezt autóink nagy hatótávolsága és gyors tölthetősége mellett a BMW Charging szolgáltatások teszik lehetővé, amelyek nem csak útközben kínálnak átfogó megoldást a töltésre, hanem az ön otthonában vagy vállalkozása telephelyén is.

Ezen megoldás részeként 2022. május 1-től minden újonnan rendelt BMW iX3 modell mellé 694 900 Ft értékű Smart Wallbox otthoni töltési csomagot adunk ajándékba. A csomag része egy okostöltő, konzultáció partnerünkkel, a Parkllel, valamint alapvető telepítési és beüzemelési munkálatok. Az ajánlat további részleteiről érdeklődjön bármely hivatalos BMW márkakereskedésnél.

OKOS TÖLTÉSI MEGOLDÁS OTTHONÁBA VAGY VÁLLALKOZÁSA TELEPHELYÉRE

BMW iX3 megrendelése esetén partnerünk, a Parkl által kínált legmodernebb otthoni töltési csomagot adjuk ajándékba, amely a részét képező töltő okos funkciói révén egy vállalkozás ügyfeleinek vagy munkavállalóinak igényeit is ki tudja szolgálni. A Parkl egyúttal gördülékeny telepítést is biztosít a csomag részeként. Mindez együtt garantálja az egyszerű és kényelmes töltőhasználatot.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ajánlatunk

Flottakedvezmény

Akár egyetlen cégautó vásárlása esetén is! Válassza a boldog hibrid autózást a mindennapokban, most kedvező finanszírozással! Ismerje meg kedvenc modelljeinket! […]

Részletek