fbpx

Tovább bővül a szolgáltatások köre a Schneider Csoportnál

Ön jelenleg itt van: Schneider Autóház>Hrek>Hírek>Tovább bővül a szolgáltatások köre a Schneider Csoportnál
Facebook
Twitter
LinkedIn

A kedvezményezett neve: Schneider Autóház Kft.

A fejlesztés tárgya, célja: Kerékcentrum létrehozása a Schneider Autóház Kft-nél, amely hozzájárul a vállalkozás szolgáltatásainak minőségi fejlesztéséhez

A szerződött támogatás összege: 314 299 999 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása: A vállalkozás meglévő tevékenységi köre bővül, új célpiac kerül megcélzásra, ezáltal nem csak a márkakereskedésben megjelenő ügyfelek, hanem külső, új ügyfelek számára is megnyílik a szolgáltatási lehetőség (magasabb termelékenységi szintet érünk el). A projekt keretében megvalósul egy 30 órás IKT excel képzés 5 fő részére. Megújuló energiaforrás tekintetében 10 kWp napelemes rendszer kerül telepítésre az új épülethez kapcsolódóan. A kerékcentrum a személygépkocsik évszakos kerekeinek tárolását biztosító egységként fog funkcionálni. Az alsó szinten a kerékcserét fogják végezni, elhelyezésre kerül egy 4,2 tonnás emelőgép és egy csápos emelő. Egy fő végzi majd a tavaszi, őszi kerékcsere időszakában a kerékcseréket, automata kerekszerelő géppel. A földszinten további funkcióként jelenik meg az automata mosóegység, harmadik részegységként a műszaki vizsgasor kap helyet az épületben. Ehhez a fejlesztéshez még szerverek, számítógépek, diagnosztikai laptopok, felhőszolgáltatás igénybevétele is fog történni. A 2. megvalósítási helyszínen jelenleg nincs szerver és adatmentés, ezen a helyszínen ezen fejlesztés valósul meg jelen projektből. A beruházás része a telephelyen található épületrészben fényezőfülke kiépítése, elhelyezése, ahol a gépjárművek fényezését végzik.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2022. 12. 31.

Tovább bővül a szolgáltatások köre Pécsett a Schneider Csoportnál

A Schneider Csoport – nem utolsó sorban az elégedett ügyfelek jóvoltából – a Dunántúli régió kiemelt autóipari szereplője.

A hatékony ügyfélkörbővítés, a minden igény kielégítésére törekvő autómárka-, és modellkínálat, valamint a céltudatos infrastrukturális fejlesztések mind-mind a cég több mint harmincéves tapasztalatának sikeres elemei.

Újdonságok – az idei évben is

A BMW-autószalon felett – a Mazda-, és Volvo-szalonnal szemközt – immár befejező szakaszához érkező építkezés ad majd otthont a kifejezetten jelentős kapacitásúra tervezett Kerékcentrumnak, illetve a vele egy komplexumot képező automata mosónak és a műszaki vizsgasornak. Ez utóbbinál a cég munkatársainak feladata az eredetvizsgálat, valamint a személy- és tehergépjárművek műszaki vizsgáztatása.

Az új Kerékcentrum feladata kettős: az alsó szint a kerékcserék és javítások színtere, míg az emeletet az ún. Gumihotel foglalja el, ahol 1023 – téli, vagy nyári garnitúra – kereket tárolhatnak az ügyfelek.

Az új épület enetrgiaszükségletének nagy részét a 10 kWp-os napelemes rendszer biztosítja. Mindezeken felül a beruházás fontos elemének tekinthetők az ügyfelek adatainak biztonságos és diszkrét tárolását garantáló informatikai fejlesztések is, mint például a felhőszolgáltatás.

A beruházás a GINOP PLUSZ-1.2.1-21 pályázati támogatás segítségével valósul meg, melynek eredményeképpen a Schneider Csoport – márkakereskedéseinek ügyfelein kívül – a jövőben egy merőben új ügyfélkört is kiszolgálhat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ajánlatunk

Flottakedvezmény

Akár egyetlen cégautó vásárlása esetén is! Válassza a boldog hibrid autózást a mindennapokban, most kedvező finanszírozással! Ismerje meg kedvenc modelljeinket! […]

Részletek