fbpx

Toyota Ikonok Premierje – GO Beyond Roadshow

Ön jelenleg itt van: Schneider Autóház>Hrek>Hírek>Toyota Ikonok Premierje – GO Beyond Roadshow
Facebook
Twitter
LinkedIn

Toyota Ikonok Premierje – GO Beyond Roadshow

Egy igazán különleges eseményre invitáljuk Önt, november 8. és 9. között a Toyota Schneider Autóházba, ahol megismerkedhet az új Toyota C-HR Hibriddel és az új Prius Plug-in Hibriddel a Toyota Ikonok Premierje országos Roadshow keretein belül.

Az új Toyota C-HR modellt lehetetlen figyelmen kívül hagyni, ötvözi a coupe stílust az erőteljes kiállással. Szabad gondolkodású és innovatív, precíz vonalaival és dinamikus profiljával egy valódi sorozatgyártású koncepcióautó.

A Prius mindig is szembeszállt a konvenciókkal, és eltörölte a határokat. A hibrid koncepció kialakításával az új Prius a következő szintre emeli a plug-in hibrid járművek kategóriáját. Az új technológia éllovasa, kettős DNS-e egyesíti a napi rutinhoz kiváló tisztán elektromos hajtást a hatékony hibrid teljesítmény hosszabb távokra biztosított szabadságával.

Munkatársaink a Roadshow idején teljes nyitvatartási időben várják az érdeklődőket. Szalonunkban megtekinthető lesz az új C-HR és az új Prius, valamint a modellekhez kapcsolódó technológiai szemléltető eszközök.


Új C-HR bemutató
2023.11.08.

Program:
17:00 – 17:30    Regisztráció
17:30 – 17:40   Köszöntő beszéd
17:40 – 18:00   Beyond zero szemlélet bemutatása  
18:00 – 18:15    ÚJ C-HR leleplezése
18:30 – 21:00   Toyota modellek megtekintése.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük regisztráljon eseményünkre!
Részvételi szándékát november 6-án, hétfő 12:00-ig várjuk!

7630 Pécs, Pécsváradi út 23.

Regisztrálok a rendezvényre

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ajánlatunk

Flottakedvezmény

Akár egyetlen cégautó vásárlása esetén is! Válassza a boldog hibrid autózást a mindennapokban, most kedvező finanszírozással! Ismerje meg kedvenc modelljeinket! […]

Részletek
Hírek

ÚTON A KARBONSEMLEGESSÉG FELÉ!

Úton a karbonsemlegesség felé! Az Schneider Autóház elkötelezett a fenntarthatóság és környezetvédelem iránt, és büszkén jelentjük be, hogy útban vagyunk a[…]