fbpx

ÚTON A KARBONSEMLEGESSÉG FELÉ!

Ön jelenleg itt van: Schneider Autóház>Hrek>Hírek>ÚTON A KARBONSEMLEGESSÉG FELÉ!
Facebook
Twitter
LinkedIn

Úton a karbonsemlegesség felé!

Az Schneider Autóház elkötelezett a fenntarthatóság és környezetvédelem iránt, és büszkén jelentjük be, hogy útban vagyunk a karbonsemlegesség felé. A kaposvári Mazda, MG, BMW szalonjainkban és a pécsi Volvo, Mazda, MG szalonjainkban már teljesen áttértünk a 100%-ig napelem energiával működtetett hőszívattyús fűtésre. Ennek köszönhetően nemcsak a kényelmi szolgáltatásainkban, hanem környezetvédelmi szempontból is óriási előnyökkel járunk.

Az átállásnak számos pozitív hatása van, kezdve a széndioxid-kibocsátás jelentős csökkenésével, ami hozzájárul a klímaváltozás elleni küzdelemhez. Ezenkívül a napelem energiafelhasználása révén csökkentjük a hagyományos energiaforrásoktól való függőségünket, ezáltal segítve az energiapazarlás elleni harcot is.

Szalonjaink a Dél-Dunántúli régióban az elsők között veszik fel a küzdelmet egy tisztább, fenntarthatóbb jövőért, és büszkék vagyunk arra, hogy irányt mutatunk a vállalkozások számára ezen az úton. Az Schneider Autóház nem csupán autók értékesítésére szakosodott, hanem egy olyan elkötelezett közösség is, amely a környezetvédelem és a fenntarthatóság terén példát mutat a régió számára.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ajánlatunk

Flottakedvezmény

Akár egyetlen cégautó vásárlása esetén is! Válassza a boldog hibrid autózást a mindennapokban, most kedvező finanszírozással! Ismerje meg kedvenc modelljeinket! […]

Részletek