fbpx

A Volvo Cars megújítja tisztán elektromos és hibrid modelleit és típusneveit

Ön jelenleg itt van: Schneider Autóház>Hrek>Hírek>A Volvo Cars megújítja tisztán elektromos és hibrid modelleit és típusneveit
Facebook
Twitter
LinkedIn

A Volvo Cars bejelentette, hogy megújítja tisztán elektromos és hibrid modelleit, és módosítja típusneveit, hogy még átláthatóbbá tegye kínálatát és könnyebbé tegye az ügyfelek számára az autóválasztást. Ez a lépés része a vállalat elkötelezettségének, hogy 2030-ra teljes egészében elektromos járműveket gyártson és forgalmazzon.

A tisztán elektromos modellek nevében jelentős változások történnek, hogy könnyebben megkülönböztethetőek legyenek más típusoktól. Például az XC40 Recharge és C40 Recharge modellek mostantól EX40 és EC40 névre hallgatnak, igazodva a márka többi elektromos típusának nevezéséhez.

Ezen kívül a plug-in hibrid modellek nevében is változások lesznek: megszűnik a „Recharge” elnevezés, helyette a típus teljesítményszintjére utaló T6 vagy T8 utótagot kapnak. Ez a lépés segít az ügyfeleknek könnyebben áttekinteni, hogy mely modellek tisztán elektromosak és melyek hibridek.

Fontos újdonságok még:

·         Az EX40 és EC40 Twin Motor kivitelek Performance modellváltozatokban lesznek elérhetőek, a Performance változatok hajtáslánc összteljesítménye 25 kW-tal növekedett.

·         Az XC60 és XC90 modellek B5 mild hibrid benzinmotorral szerelt kiviteleiben mostantól még jobb hatásfokú ciklus szerint üzemel a belső égésű motor.

·         Az EX40, EC40 és XC40 modellekből speciális Black Edition különkiadás készül, folytatva a tavaly bemutatott, rendkívül sikeres XC60 Black Edition által megteremtett hagyományt.

A Volvo Cars kereskedelmi igazgatója és vezérigazgató-helyettese, Björn Annwall szerint ezek a változások egyszerűsítik az ügyfelek dolgát, és összhangban vannak a vállalat átalakulási stratégiájával, amelynek eredményeként egyre több elektromos modellt vezetnek be és frissítenek hibridjeik kínálatát.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ajánlatunk

Flottakedvezmény

Akár egyetlen cégautó vásárlása esetén is! Válassza a boldog hibrid autózást a mindennapokban, most kedvező finanszírozással! Ismerje meg kedvenc modelljeinket! […]

Részletek