fbpx

Ünnepélyes átadás a Pécsi Gyermekklinika Intenzív osztályán: Életmentő adománnyal indul az év a koraszülött csecsemők számára.

Ön jelenleg itt van: Schneider Autóház>Hrek>Hírek>Ünnepélyes átadás a Pécsi Gyermekklinika Intenzív osztályán: Életmentő adománnyal indul az év a koraszülött csecsemők számára.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ünnepélyes keretek között átadásra került egy életmentő adomány a Pécsi Gyermekklinika Intenzív osztályán. A Schneider Autóház Kft., Schneider János tulajdonos, ügyvezető igazgatója által, egy komplett koraszülöttek számára kialakított inkubátor került felajánlásra a klinika számára, hogy támogassa a koraszülött csecsemők ellátását.

Az eseményen jelen voltak Dr. Rózsai Barnabás osztályvezető, adjunktus, az autóház képviselői, köztük Schneider János, és az Életmentő Gyermek-Intenzív Alapítvány képviselői. Az ünnepélyes ceremóniát megható pillanatok jellemezték, miközben az inkubátor átvételével a klinika lehetőségei tovább bővültek a koraszülött gyermekek megfelelő ellátására.

Az inkubátor felajánlása kifejezi a Schneider Autóház Kft. elkötelezettségét a közösség iránt és a gyermekgyógyászati osztályok támogatása iránt. Ez a nemes gesztus egyúttal reményt és inspirációt ad mindenkinek, hogy összefogva támogassák azokat, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ajánlatunk

Flottakedvezmény

Akár egyetlen cégautó vásárlása esetén is! Válassza a boldog hibrid autózást a mindennapokban, most kedvező finanszírozással! Ismerje meg kedvenc modelljeinket! […]

Részletek