fbpx

Schneider Autóházak dolgozói nagyvonalú adománnyal segítették a Pécs Környéki Állatmentő Alapítványt

Ön jelenleg itt van: Schneider Autóház>Hrek>Hírek>Schneider Autóházak dolgozói nagyvonalú adománnyal segítették a Pécs Környéki Állatmentő Alapítványt
Facebook
Twitter
LinkedIn

A Schneider Autóházak elkötelezett csapata összefogott egy jó ügy érdekében, és sikeres gyűjtést szervezett a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány számára. A mai napon ünnepélyes keretek között átadtuk az adományt, melyet a dolgozók lelkes részvételével gyűjtöttünk össze.

A Schneider Autóházak munkatársai összesen 200 kg állateledelt gyűjtöttek össze, melyet az Autóház nagylelkűen megduplázott, így összesen 400 kg minőségi tápot adtunk át az alapítványnak, hogy támogassuk az Alapítvány gondozásában lévő védtelen állatokat.

A Schneider Autóházak dolgozói egy összetartó közösség részesei is, akik szívesen és lelkesen segítenek, amikor a segítség szükségessé válik. Az adományozás és az állatvédelem iránti elkötelezettségükkel a céges csapat a helyi közösség számára is példát mutat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Ajánlatunk

Flottakedvezmény

Akár egyetlen cégautó vásárlása esetén is! Válassza a boldog hibrid autózást a mindennapokban, most kedvező finanszírozással! Ismerje meg kedvenc modelljeinket! […]

Részletek